lunes, 21 de diciembre de 2015

CV Mataró (0) - CV Rubí A (3)

El Cadet A tanca l'any 2015 amb una lluitada victòria a casa del CV Mataro per 0-3.

Les noies del Cvr van sortir a pista amb moltes ganes i molt ordenades en defensa fet que va fer-les guanyar confiança davant l'equip local.
El marcador entre les noies de Mataró i les rubinenques va anar molt igualat durant el primer set, però les poques errades i el bon joc del CV Rubi va fer que les de Rubí guanyessin el set.

El segon set, va seguir una línia diferent on les locals es van posar al capdavant treient una diferència de 22-12 al marcador, però en aquest moment en recuperar el servei les noies del Rubi van començar a dominar el joc i van aconseguir una remuntada espectacular del set aconseguint guanyar-lo per 23-25.

I amb dos sets d'avantatge les noies del Rubi van sentir-se més còmodes a la pista i van guanyar el tercer set i amb ell, el partit. FELICITATS EQUIP.