lunes, 21 de diciembre de 2015

CV Mataró (1) - CV Rubí A (3)

El Juvenil A es desplaçava fins a Mataró per jugar l'últim partit de l'any. I van guanyar per 1-3.

Al primer set les rubinenques van sortir una mica fredes i no acabàven de trobar el ritme de joc, tot el contrari que les locals que van sortir des del principi a emportar-se el set i ho van aconseguir amb una avantatge de 4 punt per sobre de les rubinenques.

Al segon set les coses van canviar i les noies del Cvr van agafar el control del partit i van començar a desplegar el seu joc amb unes molt bones defenses que van permetre a la col.locadora tindré sempre les millors opcions d'atac. Finalment van tancar el set per 20-25.

Amb el marcador igualat a 1 set per a cada equip les rubinenques van sortir al tercer set amb la mateixa intensitat que al segon i mantenint una estadística molt baixa de errors fet que va fer que poguessin mantindre una diferència positiva de 3 punts durant tot el set i acabar guanyant.

Al quart set i amb una avantatge d'un set a favor les noies del CVR van sortir molt segures i amb molta confiança des de l'inici i van dominar el joc amb seguretat aconseguint un resultat de 17-25. FELICITATS NOIES.