lunes, 14 de marzo de 2016

El Juvenil B perd contra l’AVAP Girona per un ajustat 3-2

Les noies del juvenil B jugaven aquest diumenge a la ciutat de Girona davant l'AVAP Girona al Pavelló municipal de Font major.
Les juvenils Van començar perdent el primer set, fent molts errors no forçats i deixant que les locals dominéssim el marcador. El segon set, les juvenils del Volei Rubi van sortir mes concentrades a la pista amb unes recepcions molt bones i unes col•locacions encertades, el que va fer que els atac acabessin trobant els forats a la defensa rival i aconseguint guanyar el segon set. Amb aquest ritme i domini es va començar també el tercer set però finalment les noies del Rubi van afluixar el ritme de joc al final i se'ls va escapar el set per 25-22.
I quan semblava que la victòria era gairebé directa per les gironines, les juvenils del Rubi es van tornar a concentrar i van estar mes encertades aconseguint-hi guanyar  el quart set i forçant així el Tie-break. Així el cinquè i darrer set semblava fet i dominat per les noies del juvenil de Vòlei Rubí amb un diferencial de 3-8 al canvi de camp, però les noies de l'AVAP Girona va recuperar el control del partit amb un servei molt potent, tant potent que es va avançar en el marcador i finalment, el Vòlei Rubí va perdre el partit per 3-2.