jueves, 29 de septiembre de 2016

2n Triangular - Lliga Divisió d'Honor

Segona jornada de partits triangulars de la lliga catalana Divisió d’Honor del Club Vòlei Rubí

·       Aquest diumenge el Més Fusta Vòlei Rubí es disputarà la lliga de bronze dels triangulars de la Divisió d’Honor davant el CV Monjos i el Vòlei Sant Esteve



Diumenge es celebra la segona de la jornades de partits triangulars de la lliga catalana Divisió d’Honor. Can Rosés serà la seu que acollirà aquesta sessió de tres partits corresponents al grup bronze, on s’enfrontaran el Més Fusta Vòlei Rubí,  el CV Monjos Panasalud Vitality i el Vòlei Sant Esteve.



La jornada s’iniciarà diumenge a les 10.00 hores enfrontant al CV Monjos i al Vòlei Sant Esteva. A continuació, arriba el torn del Més Fusta Vòlei Rubí que a les 11.30 jugarà davant el CV Monjos i a les posteriorment, a les 13.00 hores, s’enfrontarà amb el Vòlei Sant Esteve.



L’equip es presenta a aquesta jornada de triangular amb la seguretat del bon treball realitzat durant tota la pre-temporada i amb el desig de quedar a la primera plaça del grup bronze.  De fet, dels tres equips que competiran diumenge al grup bronze, el Més Fusta Vòlei Rubí, va ser l’equip que va obtenir una major puntuació de tot tres.



Aquesta jornada del grup bronze de la lliga Divisió d’Honor de la lliga catalana, arriba just una setmana abans de l’inici oficial de la temporada 2016-17 de Primera Nacional, on el Club Vòlei Rubí obrirà la competició a Can Rosés davant CH Bordils dissabte 8 d’octubre a la tarda.



Els horaris dels partits d’aquest diumenge 2 d’octubre són els següents:








No hay comentarios:

Publicar un comentario