martes, 20 de septiembre de 2016

Comencen els partits de la lliga catalana Divisió  d’Honor del Club Vòlei Rubí

·    Aquest dissabte es disputarà al pavelló de Can Rosés, una jornada de partits triangulars amb equips catalans de Primera Nacional

Arrenca la temporada de voleibol a Rubí.

Aquest cap de setmana, el Club Vòlei Rubí comença la fase de lliga catalana Dvisió d’Honor amb una jornada de partits triangulars davant altres equips catalans que competiran la temporada 2016-17 a Primera Divisió Nacional.

El pavelló poliesportiu de Can Rosés acull dissabte a partir de les 16.00, la primera  de les dues jornades de partits triangulars que enfrontarà a l’equip rubinenc amb el DSV CV Sant Cugat i al CV Sant Boi. El sènior del Vòlei Rubí disputarà els seus partits a les 16.00 i a les 19.15 hores, davant el DSV CV Sant Cugat i del CV Sant Boi, respectivament.

Aquests partits de pre-temporada,  estan organitzats per la Federació Catalana de Voleibol, i pretenen dona el punt de partida abans de l’inici de lliga dels equips catalans, competició que començarà el proper 8 d’octubre.

Els horaris dels partits d’aquest dissabte 17 de setembre són els següents:







NOVA TEMPORADA CLUB VÒLEI RUBÍ

L’equip sènior del CVR afronta la nova temporada amb l’aspiració de consolidar un any més la seva plaça a Primera Divisió Nacional. A més, el club pretén aquest any millorar la classificació assolida el  darrer any i consolidar-se com un dels equips catalans a la competició nacional, un repte un repte important davant l’exigència de la lliga actual.

L’equip sènior d’aquest any del Vòlei Rubí compta amb bona part del planter de l’any anterior, i amb noves incorporacions com la sabadellenca Marina Mañas Romero. Pel que fa al capdavant de l’equip, l’equip sènior estarà un any més a les ordres de Sergio Gamboa que renova com a entrenador del primer equip.
Pel que fa a la resta d’equips del Club Vòlei Rubí, es continuen amb la fase de prova i selecció de jugadores per la formació dels diferents equips de la propera temporada a les categories infantil, juvenil i cadet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario